Hoe kan de Germaanse Geneeskunde jou helpen bij jouw chronische ziekte?

Hoofdpijn is een veelvoorkomende lichamelijke klacht.

Bijna iedereen heeft er wel eens last van of last van gehad.

 

Soms is het draaglijk, waarbij een kleine pijnstiller volstaat om gewoon door te gaan met de dagelijkse bezigheden. Maar over het algemeen wordt hoofdpijn ervaren als een naar zeurend gevoel. Het is een uiterst vervelende vorm van pijn, die de meeste mensen instinctief willen bestrijden en onderdrukken. Waarschijnlijk omdat het zo dicht bij ons bewustzijn zit.

Hoewel hoofdpijn een bekend begrip is, blijft het ook omgeven met enig mysterie.

 

Termen zoals migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn zijn bekend bij velen. Vaak komt dit in een bepaalde periode voor, soms ook het hele leven.

 

Het verlichten van hoofdpijn is natuurlijk prettig, en gelukkig zijn er verschillende middelen beschikbaar, maar dit is slechts symptoombestrijding en geen oplossing.

 

Hoofdpijn is vaak een onderdeel van een herstelfase. Het kan ook een eigenwaarde probleem zijn met een intellectuele gevoelsinhoud. Oftewel; het gevoel hebben niet slim genoeg te zijn.

 

Hoofdpijn komt dus niet zomaar vanuit het niets. Het heeft een oorzaak en een oorsprong, die je kunt vinden als je bereid bent naar jezelf te kijken en begrijpt hoe de natuurwetten werken.

Wil je meer weten over de natuurwetten?

 

Download dan mijn video incl. presentatie waarin ik dit tot in de detail uitleg.

Meer info over introductie