Agenda spreekuren

Agenda GRATIS webinars

Webinar endometriose

18 juli | 20.00 - 21.30 uur

Pijnlijke menstruatie? Veel bloedverlies, soms (of vaak0 zelfs met bloedstolsels? Kramp, bekkenpijn en vermoeidheid? Je gelooft het bijna niet maar je lijf heeft een goede reden voor het ontwikkelen van endometriose. Door inzicht te krijgen in deze reden kun je jouw klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen

Aanmelden GRATIS webinar

Webinar Schildklierklachten

13 augustus | 20.00 - 21.30 uur

Moe, moe en nog eens moe! Te veel overgewicht en haaruitval? Chagrijnig, opgefokt en altijd maar bezig met op tijd klaar zijn? Of misschien ben jij juist altijd te laat en moet je je eeuwig haasten... Je schildklier is de opstartmachine van je lijf en heeft zeggenschap over jouw snelheid, je tijdsbesef en is daardoor een grote speler in onrust. Heb jij schildklierklachten? meld je dan absoluut aan voor dit GRATIS webinar en gun jezelf de eye-openers in dit thema. Door inzicht te krijgen in de werking van jouw schildklier kan je jouw klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Aanmelden GRATIS webinar

Webinar Migraine en andere hoofdpijnklachten

19 september | 20.00 - 21.30 uur

Altijd maar hoofdpijn? Blijft het maar terugkomen? Steeds op dezelfde plek of misschien juist anders? Altijd maar migraine? Bijvoorbeeld altijd tijdens je maandelijkse periode? Kan je de klok er gelijk op zetten, of komt het onverwachts opzetten? Hoofdpijn, en ook migraine, is iets heel anders dan de meeste mensen denken. Ontdek de logische oorzaak van hoofdpijn en krijg weer vertrouwen in jouw lijf. Hiermee kunnen jouw klachten af nemen of zelfs verdwijnen!

MEER INFO KOMT BINNENKORT

Huidklachten

Datum nog niet bekend

Jeuk is misschien nog wel vervelender dan pijn! Wat maakt dat jouw huid maar blijft reageren en geen enkel zalfje jou niet of bijna niet helpt? Ontdek wat jouw huid jou te vertellen heeft!

MEER INFO NOG NIET BESCHIKBAAR

Overgewicht

Datum nog niet bekend

Waarom lukt het jouw maar niet om af te vallen? Waar komen die kilootjes eigenlijk vandaan? De bio-logische verklaring zal je verrassen en maakt het makkelijker om af te vallen!

MEER INFO NOG NIET BESCHIKBAARr

Op de hoogte blijven van nieuwe webinars?