Hi, mijn naam is Jolanda

Jolanda Pouwels

Al 10 jaar lang begeleid ik mensen in hun zoektocht naar wie ze werkelijk Zijn.

Toen ik in 2009 begon als spiritueel coach hielp ik mensen voornamelijk via eenmalige consulten inzicht te krijgen in zichzelf en de problemen waar ze tegenaan liepen in het dagelijks leven. Ik deed dit aan de hand van kaarten leggen, magnetiseren, regressietherapie, mediumschap, foto’s lezen en automatisch schrift.

Daarna bood ik een 1op1 traject van 25 weken aan om een grotere en blijvende transformatie te bieden in patronen en het omgaan met emoties, overtuigingen in leven vanuit je spirituele kracht.

Hoe ik jou kan helpen

Nu help ik mensen nog steeds te kijken naar patronen, overtuigingen en emoties, maar dan vanuit hun lichamelijk klachten. 

 

Deze klachten geven zo gericht aan waar  blokkades zitten waardoor je veel sneller bij de oorzaak komt.

 

 

Mijn missie is om mensen te helpen inzien dat de oplossing voor alle issues, lichamelijke en geestelijke klachten en de bron van alle kennis al in henzelf aanwezig is!

Studies

Ik volgde in de jaren diverse studies:

 

 

  • – algemene opleiding spiritueel begeleider
  • – diverse gesprekstechnieken
  • – opleiding tot Tarotist
  • – opleiding tot Magnetiseur
  • – opleiding Hypnotherapie
  • – 2 jarige opleiding tot Tattvatherapeut
  • – jaaropleiding Biologika

 

Maar het meest leerde ik van de school die Het leven heet. Door te doen en in mezelf te zoeken ontdekte ik dat alle oplossingen en antwoorden al in jezelf liggen. Dat de enige plek waar je antwoorden kunt vinden zich in jezelf bevindt, en dat alle tools, methodieken, methodes, zienswijzen en therapieën een tool kunnen zijn om in die kern van jezelf aan te komen. 

Grappige feitjes over mij

Ik kan sokken breien. Mijn oma was altijd aan het breien. Ik kon zo genieten van het tikken van de pennen tegen elkaar, het had iets heel gezelligs!  Op het moment dat ze overleed besefte ik mij ineens dat ze me dat niet meer kon leren. Als eerbetoon aan haar heb ik het mezelf aangeleerd en tik ik er in de avond regelmatig op los!

 

Met mijn beste vriendin drink ik vaak een Hugootje (Jup, dat uber zoete goedkope drankje van de Aldi) Toen wij onze vriendschap wilden verzegelen hebben wij samen in het Tamil een tattoo laten zetten met de tekst : Hugo van de Aldi. Bijna niemand kan Tamil lezen, dus het lijkt op een te toffe magische vriendschaps-quote ♥ 

 

Ik ben geboren in 1979 en groeide op tussen de boeren, koeien en groene grazige weiden. Ik wilde als kind dominee worden omdat die toga’s zo mooi en zacht eruit vond zien 

 

Ik verhuisde later naar Steenwijk, waar ik nog steeds woon in het huis waar mijn kinderen geboren zijn. Mijn man is chauffeur en is de hele week van huis. Mijn kinderen wonen doordeweeks bij mij en om het weekend bij hun vader. 

Volg je mij al op mijn socials?