Het verhaal van Rob

Mijn vrouw en ik runnen samen een technische onderneming, we ontwikkelen technische producten en hebben een kunststofbewerkingsbedrijf. Daarnaast had ik een bedrijf met een (ex)kameraad/compagnon. Ondanks het drukke maar succesvolle leven, bleek er veel mis te zijn achter de schermen. Toen ik mijn compagnon meerdere keren betrapte op leugens en manipulatief gedrag, confronteerde ik hem hiermee. In plaats van verbetering, probeerde hij alles te verbloemen en te saboteren. Alles om zijn “betrouwbare” imago in stand te houden.
 
Dit had een enorme impact op mijn mentale en fysieke gesteldheid. Ik had immers mijn bedrijf/product deels aan hem gegeven om er samen een succes van te maken en nu voelde het alsof alles instortte. De situatie veroorzaakte veel stress, inmiddels bemoeiden onze advocaten zich ook met de zaak. Hierdoor was ik uiteindelijk twee maanden volledig uit de running.
 
Mijn vrouw had voor die tijd al diverse sessies met Jolanda gehad, wat een positief effect op haar had. Via mijn vrouw ben ik bij Jolanda terechtgekomen. Jolanda heeft een unieke kijk op zaken en door haar benadering kon ik de situatie vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Dit zorgde voor verheldering en begrip, zowel voor mijzelf als voor Jolanda.
 
Hoewel haar benadering niet altijd overeenkomt met mijn eigen mening, hebben we nooit onaangename discussies gehad. Jolanda heeft een prettige manier van coachen, is goudeerlijk, en geeft je de feedback die je nodig hebt, ook al is dat soms confronterend. Ze luistert goed en stelt veel vragen, waardoor ik echt het gevoel had dat ze de situatie volledig begreep. Hierdoor heeft ze mij goed kunnen coachen en uiteindelijk de goede kant op begeleidt.
 
Mijn doel was om er beter uit te komen dan ooit tevoren, en dankzij Jolanda’s hulp ben ik daarin geslaagd. Ik sport nu drie keer per week, wat mijn fysieke gesteldheid enorm heeft verbeterd. Mentaal zit ik in een opwaartse trend, hoewel ik soms nog boos, verdrietig of teleurgesteld kan zijn. Dit is echter een natuurlijk onderdeel van het verwerkingsproces. Dankzij Jolanda heb ik mijn energieniveau weer op peil en voel ik me tien jaar jonger.
 
Het bedrijf van mijn ex compagnon en mij is inmiddels ter ziele gegaan. 3 jaar voor niks gewerkt. Normaal gesproken genoeg reden om bij de pakkeneer te gaan zitten. Toch heb ik besloten om dat niet te doen, inmiddels heb ik een nieuw bedrijf opgericht, op het gebied van automotive fotografie, en ben ik klaar om de wereld te veroveren!
 
Ik kan Jolanda van harte aanbevelen als je vastzit. Of je nu fysieke of mentale klachten hebt, of ergens anders mee worstelt, neem contact op met Jolanda. Ik weet zeker dat ze je verder kan helpen!
 
– Rob Tangenberg