Agenda spreekuren

Agenda online spreekuren

Darmklachten

3 april | 9.30 -10.30 uur

Opgezette buik? Krampen? Winderig, diaree of juist een opstopping? Je lijf heeft er een goede reden voor. Ontdek het en help jezelf aan beter stoelgang!

MEER INFO

Overgangsklachten

10 april | 9.30 -10.30 uur

Opvliegers, chagrijnig, extra kilootjes... Jezelf volledig even kwijt zijn. De overgang doet jou meer kwaad dan goed, terwijl dit juist de periode is dat jij op nummer 1 komt te staan. De overgang zou nagenoeg zonder klachten moeten verlopen. Tijdens dit spreekuur ontdek je waarom dat bij jou niet zo is.

MEER INFO

Gewrichtsklachten

17 april 9.30 -10.30 uur

Altijd maar pijn. Het lijkt wel of het steeds erger wordt. Handen, nek, rug, knieën Waar komt die pijn toch vandaan? Je neemt best vaak rust en houd er rekening mee! Je lijf doet dit niet voor niets. De bio-logische verklaring is zo simpel en zal je uiteindelijk niet verbazen!

MEER INFO

Huidklachten

Datum nog niet bekend

Jeuk is misschien nog wel vervelender dan pijn! Wat maakt dat jouw huid maar blijft reageren en geen enkel zalfje jou niet of bijna niet helpt? Ontdek wat jouw huid jou te vertellen heeft!

MEER INFO NOG NIET BESCHIKBAAR

Overgewicht

Datum nog niet bekend

Waarom lukt het jouw maar niet om af te vallen? Waar komen die kilootjes eigenlijk vandaan? De bio-logische verklaring zal je verrassen en maakt het makkelijker om af te vallen!

MEER INFO NOG NIET BESCHIKBAAR

Op de hoogte blijven van nieuwe spreekuren?