Endometriose. Van diagnose tot behandeling!

Wanneer je de diagnose endometriose krijgt dan ben je in de reguliere zorg de spreekwoordelijke Sjaak.
Er is namelijk geen genezing mogelijk, alleen maar behandeling!
 
Volgens de reguliere gezondheidszorg is de oorzaak van endometriose menstruatiebloed dat via de eileiders terugstroomt de buikholte in. Met dit bloed stroomt er ook endometriumweefsel mee dat zich nestelt in die buikholte. Erfelijkheid en het afweersysteem spelen hier een rol in, want bij elke vrouw kan er menstruatiebloed via de eileiders terugstromen tijdens de maandelijkse periode.
 
Volgens de natuurwetten is endometriose totaal iets anders. Het zijn fistels die aangemaakt worden om ‘smerigheid’ het lichaam te laten verlaten.
Dit is een natuurlijke oplossing van het lichaam die feitelijk gezien niet gelijk iets met de menstruatie te maken heeft.
 
Endometriose koppelt qua gevoelsinhoud aan een brokconflict. Een brokconflict is iets waar je mee of iets waar je niet zonder kunt leven. In het geval van endometriose is dat: Ik wil hier niet mee leven, ik wil hier vanaf.
Oftewel: smerigheid dat het lichaam moet verlaten.
 
Hierdoor zie je ook dat veel vrouwen die endometriose hebben, ook darmklachten, bekkenklachten of vruchtbaarheidsproblemen hebben.
Al deze klachten zijn klachten waar je vanaf wilt. Je wilt dat niet in je leven hebben. of ervaren.
 
Het verschil tussen de reguliere en de natuurlijke benadering is groot!
Wanneer je volgens de natuurwetten gaat kijken is er heling mogelijk. Het vergt wal innerlijk werk, bewustwording en over het algemeen ook begeleiding van een consultant die bekend is met de natuurwetten.
 
Ons lichaam reageert op een ingenieuze wijze op onze emotionele belevingen.
Ze gaat in een soort noodstand of creëert een noodoplossing waardoor wij makkelijker kunnen overleven. Hoe bijzonder is dat!
 
Wil je meer weten van endometriose of zelfs aan de slag gaan om je klachten te verminderen of te laten verdwijnen? Meld je dan aan voor het webinar “De logische oorzaak van endometriose.”
 
Check dan onderstaande link voor de juiste datum en meld je aan:
Meer info over introductie