Verborgen pijn! Leven met endometriose.

Het is een lichamelijke klacht waar we het niet zomaar elke verjaardag over hebben. Endometriose. Toch kampen heel veel vrouwen met deze klachten. Bijzonder dat er zoveel vrouwen zijn die deze klachten ervaren, maar dat er toch maar zo weinig over wordt gepraat en dat er in verhouding maar heel weinig aan te doen is.
 
Als je endometriose hebt kun je klachten ervaren zoals :
 
  • Ernstige pijnlijke menstruatie
  • Chronische bekkenpijn
  • Pijn tijdens het vrijen
  • Darm en plasklachten
  • Overmatige bloedingen incl. stolsels
  • Vruchtbaarheidsproblemen
 
 
Het is heel logisch dat deze klachten enorm veel impact hebben op je dagelijks leven.
In de eerste plaats word je er onvoorstelbaar moe van. Niet alleen het bloedverlies speelt daar een rol is, maar ook het constant maar rekening houden met (onverwachtse) bloedingen.
 
Daarnaast zijn vrouwen die deze klachten hebben vaak nog in de bloei van hun leven. Ze hebben jonge kinderen en ze moeten gewoon door, Er is geen of weinig tijd om aan zichzelf te besteden.
 
De pijnklachten helpen ook niet mee in dit hele verhaal. Pijn in je bekken, pijn in je buik, pijn tijdens seks. Het heeft allemaal invloed op je leven. Vrouwen die endometriose hebben, raken vaak ook wat depressief en ervaren een soort rem op hun leven, omdat ze altijd ‘rekening moeten houden met. ‘
 
Vrouwen die endometriose hebben ervaren dat als heel vervelend! Zij willen deze klachten (uiteraard) niet hebben, ze willen ervan af!
Vanuit de natuurwetten bekeken kunnen dit soort gedachten en gevoelens meehelpen om de endometriose in stand te houden.
 
Het emotionele conflict wat bij endometriose hoort is een brokconflict.
Een brokconflict verteld je dat er iets in je leven waar je niet mee kunt leven, of er is iets in je leven waar je niet zonder kunt leven.
In het geval van endometriose is de gevoelsinhoud van het conflict het eerste. Dus: Ik kan hier niet mee leven.
 
Vanuit de reguliere kijk wordt er aangegeven dat er geen genezing is voor endometriose. Vanuit de natuurwetten gezien is die er zeker wel, al vergt dit wel innerlijk werk en een open blik!
 
Wil je weten hoe jouw lichaam eigenlijk echt werkt en hoe jij aan de slag kunt gaan met je klachten? Ik heb daar een algemene video over opgenomen die je via de link hieronder kan aanvragen: https://www.jolandapouwels.com/gratis-video/
 
Wil je specifiek meer weten over endometriose? Meld je dan via onderstaande link aan voor het GRATIS webinar :https://www.jolandapouwels.com/agenda-webinars/
Meer info over introductie